Over ons

Bouwmaterialen.nl is een initiatief van de Bouwcenters van de RAB Groep. Elke maandag om 16.00 uur verschijnt er op deze website een bouwaanbieding die u nergens goedkoper vindt in de markt. U kunt deze aanbieding tot woensdag 17.00 uur bestellen.

De RAB Groep is een familiebedrijf dat teruggaat tot 1921. Destijds begonnen met één vestiging in bouwmaterialen op Texel, is de groep inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met 16 vestigingen gericht op de handel in bouwmaterialen en de exploitatie van bouwmarkten.

Onze BouwCenters, 8 in totaal, zijn gewaardeerde groothandels in bouwmaterialen in de Randstad en op Texel. We staan continu open voor ontwikkelingen in de markt en we blijven luisteren naar onze klanten. Want die staan altijd centraal in onze dienstverlening. Oprechte interesse in hun wensen en behoeften hebben ons gebracht waar we nu zijn. Onze succesformule maakt dat aannemers, architecten, projectontwikkelaars, leveranciers en andere professionals in de bouw graag met ons samenwerken!

Wij zien de toekomst met veel vertrouwen en plezier tegemoet en kijken uit om met u samen te (blijven) werken.

Wij verwelkomen u graag in onze vestiging!