Retourneren

Herroepingsrecht

Als consument heb je, bij koop op afstand, binnen 14 dagen het recht om, zonder opgave van reden, je bestelling te herroepen. Deze termijn van 14 dagen gaat in op de dag van ontvangst van het (laatste) product. Een voorwaarde voor het retourneren is dat het product onbeschadigd en ongebruikt is én zich in een zo oorspronkelijk mogelijke staat bevindt. Indien mogelijk moet je het product in originele verpakking retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug (inclusief eventuele verzendkosten). Op maat gemaakte artikelen kun je helaas niet retourneren.

Om gebruik te maken van je heroeppingsrecht kunt u een e-mail sturen naar: info@bouwmaterialen.nl

Aankoopbedrag retour

Nadat Bouwcenter de retourzending in correcte staat heeft ontvangen, ontvang je als consument binnen maximaal 14 dagen nadat wij de retourgoederen in ontvangst hebben gekregen het retourbedrag terug. Heb je teveel materiaal ingekocht en wil je een bestelling of product retourneren ná het verstrijken van de 14 dagen? Wat nog in de onaangebroken verpakking zit kun je terugbrengen naar Bouwcenter. Neem dan contact op met de Bouwcenter-vestiging waar je het product hebt gekocht. Het kan zijn dat je dan retourkosten verschuldigd bent, deze worden verrekend met de terugbetaling van je order.

Laten ophalen of opsturen?

Je kunt ervoor kiezen om de retour te sturen producten zelf langs te brengen bij de Bouwcenter-vestiging waar je de bestelling hebt geplaatst. Het is aan te raden hierover vooraf even contact met de betreffende vestiging op te nemen. Wanneer je geen mogelijkheid hebt de producten zelf terug te brengen, kunt u ze via de post naar ons retourneren. De verzendkosten voor de levering van de bestelling komen dan te vervallen.